Openbaar vervoer

Openbaar vervoer, tips & informatie
Het openbaar vervoer in Stuttgart is uitstekend en biedt een effectief en gemakkelijk te gebruiken netwerk van treinen, bussen en trams.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Stuttgart is uitstekend en biedt een effectief en gemakkelijk te gebruiken netwerk van treinen, bussen en trams. De stad heeft twee metrolijnen, die bekend staan als de Stadtbahn, die het centrum van Stuttgart met de wijken rondom het centrum verbinden. De Stadtbahn rijdt vanaf ongeveer 5:00 uur ’s ochtends tot middernacht en is een snelle en efficiënte manier om je te verplaatsen n de stad.
Buslijnen
Er zijn ook een aantal buslijnen in Stuttgart, die het centrum van de stad met de wijken rondom het centrum verbinden. De bussen rijden vanaf ongeveer 5:00 uur ’s ochtends tot middernacht en zijn een goede optie als je naar een bestemming wilt reizen die niet op het metronetwerk ligt.
Tramlijnen
Er zijn ook een aantal tramlijnen in Stuttgart, die het centrum van de stad met de wijken rondom het centrum verbinden. De trams rijden ook vanaf ongeveer 5:00 uur ’s ochtends tot middernacht en zijn een goede optie als je naar een bestemming wilt reizen die niet op het metronetwerk of het busnetwerk ligt.
Kaartsysteem
De meeste openbaar vervoermaatschappijen in Stuttgart bieden een gemeenschappelijk kaartsysteem, waarmee je met één kaart kunt reizen op alle metrolijnen, buslijnen en tramlijnen in de stad. Je kunt ook dagkaarten of weekkaarten kopen, die je toegang geven tot het hele openbaar vervoernetwerk in Stuttgart.
In het algemeen is het openbaar vervoer in Stuttgart een gemakkelijke en efficiënte manier om je te verplaatsen in de stad en het biedt een goede verbinding met de wijken rondom het centrum.
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Corendon

Bekijk op dit moment 112 vakanties.

8.8

4.5/5
3. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
4. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5